Pressmeddelanden

KEBNI ANSTÄLLER CHIEF COMMERCIAL OFFICER

KebNi anställer Kristian Wallin som Chief Commercial Officer

Stockholm, 20 maj 2021 - KebNi AB (publ) anställer Kristian Wallin som företagets nya Chief Commercial Officer. Kristian är en internationellt etablerad kommersiell ledare med tjugoåriga erfarenheter från försvars- och fordonsindustrin. Senast hade Kristian rollen som Head of Marketing & Sales på Saab Dynamics för segmentet "Ground Based Air Defence and Long Range Precision Systems". Innan olika befattningar hos Saab arbetade han för Bosch i Sverige och Tyskland mot fordons-OEM.

Torbjörn Saxmo, VD kommenterar "Jag är mycket tacksam för att Kristian har accepterat utmaningen att skapa tillväxt för KebNi. Kristian kommer från den globala scenen, med ett anseende att ha djärva visioner och vara ett föredöme att skapa och avsluta affärsmöjligheter. Han kommer att vara avgörande för vår framgång och jag är övertygad om att han är den rätta personen att leda försäljningsarbetet genom att konsekvent skapa motivation genomsyrande i hela företaget.

"Jag är entusiastiskt över möjligheten att driva KebNi till sin fulla potential som företaget förtjänar. Det finns inga genvägar mer än hårt slit för att ta fram lösningar som kommer att gynna våra kunder och aktieägare. Jag känner att det är brådskande att omedelbart börja bygga en global och kostnadseffektiv försäljningsorganisation med ögonen ute hos marknaderna. Det är avgörande att stärka vår globala närvaro", säger Kristian Wallin, CCO.

Kristian Wallin tillträder som CCO från och med dagens datum.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Torbjörn Saxmo, VD

E-post: torbjorn.saxmo@kebni.com

Telefon: +46 (0)709 16 14 82

Om KebNi AB (publ)
KebNi har en lång historia och stor erfarenhet inom marina och landbaserade satellitantennlösningar samt lösningar för tröghetssensorsystem för rörelseavkänning. Företaget, med huvudkontor i Stockholm, är inriktat på att bli en ledande leverantör av tillförlitlig teknik, produkter och lösningar för satellitkommunikation, säkerhet, positionering och stabilisering. KebNis produkter och lösningar riktar sig till statliga, militära och kommersiella kunder. Företaget verkar på en global marknad, direkt och genom ett nätverk av återförsäljare.

KebNi har idag verksamheter inom två olika produktområden - satellitkommunikation och tröghetssensorer. Dessa finns utförligt beskrivna på www.kebni.com.

KebNi "brings stability to a world in motion".

Bolagets aktie (KEBNI B) ar foremal for handel pa Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser ar G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50.

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 maj 2021 kl 09:48 CET.

IR-Kontakt

Torbjörn Saxmo IR-kontakt
+46 (0)70 916 1482 torbjorn.saxmo@kebni.com

Prenumerera på våra nyheter