Pressmeddelanden

KEBNI HANDLAS NU PÅ NASDAQ FIRST NORTH GROWTH MARKET

KebNi AB (publ) ("KebNi" eller "Företaget") har idag börjat handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Idag är den första dagen för handel med KebNi på Nasdaq First North Growth Market.

"Vi är stolta över att välkomna KebNi till Nasdaq First North Growth Market, Europas ledande marknad för små och medelstora företag," sade Adam Kostyál, chef för European Listningar på Nasdaq. "KebNi är ledande inom den allt viktigare satellitkommunikationsindustrin och vi ser fram emot att stödja företaget i dess fortsatta tillväxtresa."

"På KebNi är vi glada över att uppnå ytterligare en viktig milstolpe i vår tillväxtresa. Vi tror att flytten av vår notering till Nasdaq kommer att ge oss en större plattform med global räckvidd som kan ansluta oss till ett bredare spektrum av investerare. Att vara noterat på Nasdaq ökar också våra kunders förtroende för vårt varumärke och kommer även att hjälpa oss att expandera KebNis globala närvaro. Jag tackar vår ledningsgrupp och våra rådgivare som har arbetat hårt för att uppnå denna viktiga milstolpe." säger Carsten Drachmann, VD på KebNi

KebNis aktie kommer att fortsätta att handlas under kortnamnet KEBNI med den aktuella ISIN-koden SE0012904803. Bolagets aktieägare behöver inte vidta några åtgärder i samband med noteringsändringen.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Carsten Drachmann, CEO

E-post: carsten.drachmann@kebni.com

Telefon: +45 4063 4036

KebNi AB är verksamt inom satellitkommunikation och precisionströmsensorer och investerar i och utvecklar pålitliga tekniker för säkerhet, precision och stabilisering.

KebNi AB inkluderar de helägda dotterbolagen KebNi Inertial Sensing AB, KebNi Land Mobile AB & Satmission AB.

KebNi AB, via varumärket KebNi Maritime, utvecklar, tillverkar och säljer innovativa 4-axlar som stabiliserar VSAT-antenner för maritim användning baserat på en P9-antennplattform. KebNi Inertial Sensing AB utvecklar, tillverkar och säljer avancerade tröghetssensorer utformade för att mäta rörelser i tre dimensioner. KebNi Land Mobile AB utvecklar, tillverkar och säljer Communication on the Move (COTM) -antenner för land. Satmission AB utvecklar, tillverkar och säljer Communication on the Pause (COTP) för mobila satellitkommunikationssystem.

Bolagets säte finns i Stockholm.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Growth Market [KEBNI B] och bolagets Certifierade Adviser är Redeye AB (certifiedadviser@redeye.se, +46 8 121 576 90)

Filer för nedladdning
2020-08-20
Regulatorisk
2020-08-20
Regulatory
1
2
...
35
>>

IR-Kontakt

Carsten Drachmann IR-kontakt
+45 4063 4036 carsten.drachmann@kebni.com

Prenumerera på våra nyheter