Pressmeddelanden

KEBNI-PRODUKTTEST STARTAR I RYSSLAND

Etablerade och högkvalitativa antenntillverkaren KebNi engagerar sig i kundtestning i Ryssland med sin partner AMPLUS-SAT. Kunden testar KebNis nya 1,8 meter Drive Away-lösning från Satmissions produktportfölj.

Stockholm, Sverige, 13 oktober 2020 - KebNi AB, ett börsnoterat företag på Nasdaq First North Growth Market-börsen i Sverige, fokuserar på att bli en ledande leverantör av stabiliserade och mobila satellitantennlösningar och betjänar internationella myndigheter och kommersiella marknader tillkännager att det, i linje med den övergripande strategin, har levererat en av sina nya och innovativa produkter från Satmission för kundtestning i Ryssland.

Företaget meddelar att det har levererat en enhet, DSNG 1.8m Drive Away-antenn för kundtestning och prövning i Ryssland som en del av samarbetet med sin partner AMPLUS-SAT. Detta är en del av den övergripande försäljningsstrategin för att positionera KebNi i Ryssland. Produkten täcker både Ku-band- och C-band-satellitfrekvenser, vilket gör den idealisk för både höghastighetsdatadrift på Ku-band och för drift under svåra väderförhållanden med en automatisk växling till C-banddrift. Dessutom är Drive Away-lösningen mycket strömlinjeformad och aerodynamisk och har en av de lägsta profilantennerna i sitt slag på marknaden.

KebNis VD Carsten Drachmann sade: "Vi har under en tid sett ett behov av denna typ av kombinerade Ku-band- och C-band-produkter i Asien och Östeuropa. Covid-19 har gjort kundengagemang utmanande de senaste månaderna, så jag är glad att vi nu har kunnat leverera vår nya produkt till Ryssland för den första kundtestningen och verifieringen på plats. Under förutsättning att vi testar framgång och kundnöjdhet de närmaste månaderna förväntar vi oss att vi kommer in i ytterligare kommersiella diskussioner med kunden."

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Carsten Drachmann, CEO

E-post: carsten.drachmann@kebni.com

Telefon: +45 4063 4036

Om KebNi AB

KebNi AB är ett börsnoterat företag på Nasdaq First North Growth Market-börsen i Sverige med fokus på att bli en ledande leverantör av pålitlig teknik, produkter och lösningar för säkerhet, platsprecision och stabilisering.

Det värde KebNi tillför sina kunder erbjuder skräddarsydda högteknologiska lösningar som är pålitliga och stabila. KebNi "brings stability to a world in motion".

Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige och har en lång historia och erfarenhet av marina satellitantennlösningar och lösningar för tröghetsrörelseavkänning.

KebNi marknadsför sina produkter genom tre affärsområden. KebNi Maritime for Maritime Satellite Antennes, KebNi Inertial Sensing for Inertial Measuring Units och KebNi Land Mobile for Communication on the Move (COTM) samt Communication on the Pause (COTP) antenner.

Företaget verkar på globala marknader och når kunder både direkt och genom ett nätverk av återförsäljare.

KebNis produkter och lösningar riktar sig till statliga och militära kunder samt kommersiella kunder inom industrier för robotik och självkörande fordon.

Bolaget är noterat på NASDAQ First North Growth Market [KEBNI B] och bolagets Certifierade Adviser är Redeye AB (certifiedadivser@redeye.se, +46 8 121 576 90)

Filer för nedladdning
2020-12-02
Regulatorisk
2020-11-30
Regulatorisk
2020-11-06
Regulatorisk
2020-11-04
Regulatorisk
1
2
...
37
>>

IR-Kontakt

Erik Wiberg IR-kontakt
+46 70 561 76 37 erik.wiberg@kebni.com

Prenumerera på våra nyheter